Skrtel voor even geen vrienden met teamgenoot Sturridge

19 juni 2016, 21:48

Martin Skrtel is maandagavond voor even niet bevriend met teamgenoot Daniel Sturridge. Het tweetal staat normaal samen op het trainingsveld bij Liverpool. Skrtel speelt op het EK in de laatste speelronde met Slowakije tegen Engeland.

Sturridge was voor Engeland belangrijk door het winnende doelpunt te maken in de blessuretijd tegen Wales (2-1). De kans is aanwezig dat hij daarom tegen Slowakije in de basis mag beginnen. "Dat is leuk, maar tijdens een wedstrijd heb je geen vrienden", vertelt Skrtel tijdens het persmoment van Slowakije.

"Je kan vrienden zijn voor en na de wedstrijd, maar op het veld geef je alles voor je team en doe je alles om de wedstrijd te winnen. Stel deze vraag aan Daniel en dan krijg je hetzelfde antwoord. We doen allebei ons best voor ons land", vervolgt de centrale verdediger.

"Ik doe er alles aan om te winnen. Als dat betekent dat ik hem neer moet trappen als hij op ons doel afgaat, dan zal ik dat doen. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor Daniel, maar ook voor de andere spitsen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen