Puma: productiefout zorgde voor gescheurde shirts

Jw
20 juni 2016, 20:07

Puma heeft uitgezocht hoe het kan dat enkele shirts van het Zwitserse nationale team zondag zomaar kapot konden worden gescheurd. De kledingfabrikant stelt dat er iets fout is gegaan in het productieproces en heeft beloofd dat het niet meer voor zal komen.

In een statement op de website van Puma geeft de fabrikant aan dat er een productiefout is voorgekomen. "Er is een serie shirts gemaakt, waarbij beschadigde garen zijn gebruikt. Dat heeft geleid tot een zwakker shirt. Dit kan gebeuren, zodra de combinatie van warmte, druk en tijd niet goed wordt gecontroleerd in het productieproces. Het defecte materiaal is slechts in een aantal shirts van Zwitserland gebruikt."

Puma verzekert dat de andere tenues, inclusief die van andere landen, zijn gecontroleerd en dat die in orde zijn. Zwitserland speelt in vrij strakke thermoshirts, die het zondag in de wedstrijd tegen Frankrijk begaven. Na afloop werd er door Xherdan Shaqiri luchtig gereageerd op het incident. "Ik hoop niet dat Puma ooit condooms gaat maken", grapte de vleugelspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen