Portugal vreest in sleutelduel twee basisspelers te missen

21 juni 2016, 13:36

Portugal moet nog alle zeilen bijzetten om de achtste finale van het Europees kampioenschap te bereiken, na de gelijke spelen tegen IJsland en Oostenrijk. Morgen (woensdag) om 18.00 uur staat de wedstrijd tegen Hongarije op het programma. Portugal moet het wellicht stellen zonder twee basisspelers uit de eerste twee duels.

Linksback Raphael Guerreiro en middenvelder André Gomes kampen met klachten en vormen een vraagteken voor de wedstrijd tegen Hongarije. Beide spelers maakten in de eerste twee wedstrijden een goede indruk. Guerreiro bestrijkt de gehele linkerflank en maakte onlangs een transfer naar Borussia Dortmund. Gomes speelt voor Valencia en vormt bij Portugal een belangrijke schakel op het middenveld. 

Ook een punt zou Portugal nog kans bieden op de knock-outfase. Uit zes poules gaan niet alleen alle nummers één en twee door, maar ook de vier beste nummers drie. Met drie punten uit drie wedstrijden (en dus een doelsaldo van nul) is Portugal afhankelijk van de resultaten in de andere groepen. Hongarije heeft vier punten verzameld en staat al met één been in de achtste finale.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen