Leicester versterkt defensie met transfervrije Spanjaard

21 juni 2016, 14:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leicester City heeft zich versterkt met Luis Hernández. De centrale verdediger komt transfervrij over van Sporting Gijón en tekent voor vier seizoenen bij de Engelse kampioen. Dat bevestigt Leicester op de clubwebsite.

Hernández is afkomstig uit de jeugdopleiding van Real Madrid en speelde vier seizoenen in het eerste elftal van Sporting Gijón. De eerste drie daarvan kwam die club nog op het tweede niveau van Spanje uit, dit seizoen werd handhaving in de Primera División bewerkstelligd.

Leicester omschrijft Hernández als 'een voetballende verdediger met een uitstekend vermogen om de wedstrijd te lezen'. Hij zal bij Leicester de concurrentie aangaan met Wes Morgan en Robert Huth, die het afgelopen seizoen het centrale duo vormden.

Met de behaalde titel in de Premier League kwalificeerde Leicester zich ook voor de Champions League en zullen er meer wedstrijden worden gespeeld dan in de afgelopen jaargang. In het voorseizoen kan Hernández laten zien wat hij kan in de oefenduels met onder meer FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen