Zowel goed als slecht nieuws op de Vijverberg

21 juni 2016, 19:05

De Graafschap heeft goed en slecht nieuws te melden. De Superboeren maken via de officiële clubkanalen wereldkundig dat Nathaniel Will de club ondanks de degradatie naar de Jupiler League trouw blijft, maar hebben ondertussen wel nul op het rekst gekregen van Chiro N'Toko.

De 27-jarige Will plakt er na 79 officiële optredens voor De Graafschap nog een seizoen aan vast. "We zijn blij dat Nathaniel ons trouw blijft. Hij is een ervaren verdediger die we ook aankomend seizoen goed kunnen gebruiken. Nathaniel kent de club inmiddels goed en weet precies wat er bij De Graafschap gevraagd wordt", zo klinkt het op de clubwebsite van de Doetinchemmers.

Omdat Ted van de Pavert (PEC Zwolle) en Robin Pröpper De Graafschap wél de rug toekeren, is de club uit Doetinchem alsnog op zoek naar defensieve versterkingen. Het hoopte op de komst van N'Toko, maar De Graafschap heeft achter het net gevist. De 28-jarige centrumverdediger, die bij FC Eindhoven vertrekt, kiest voor een andere club. "Wij vinden dit heel erg jammer. We hadden hem er heel graag bij willen hebben, maar hebben een afmelding gekregen", aldus technisch manager Peter Hofstede bij De Gelderlander.

Volgens Friese media vervolgt N'Toko zijn carrière bij Cambuur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen