Bondsvoorzitter houdt Slutsky hand boven hoofd

22 juni 2016, 08:33

Ondanks het voor Rusland dramatisch verlopen EK 2016 hoeft bondscoach Leonid Slutsky volgens Vitaly Mutko, de minister van sport en voorzitter van de nationale voetbalbond, niet te wijken. De 45-jarige oefenmeester moet volgens Mutko 'gewoon' aan het roer blijven staan.

Als het aan Mutko ligt, dan staat Slutsky tijdens het WK 2018 nog aan het roer bij de Russische ploeg. Dat wordt een belangrijk toernooi voor Rusland, aangezien het land dan de gastheer is. De Russen hopen het beter te doen dan op het EK in Frankrijk. Er werd slechts één punt gepakt in de groepsfase, waardoor de vliegtickets naar huis al geboekt moest worden.

Slutsky nam zelf geen blad voor de mond na de teleurstellende uitschakeling op het EK. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de Russische supporters, zowel de fans in het stadion als de mensen die thuis voor de buis zaten. Zij verdienen dit niet. Ik neem hiervoor de verantwoordelijkheid. Ik had genoeg tijd om de juiste spelers te vinden, dus dat we geen succes hadden is mijn fout. Iemand anders zou het stokje over moeten nemen op weg naar dit belangrijke eindtoernooi", sprak de bondscoach na de deceptie in Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen