Dost doet deur dicht: "Nederland nu geen logische stap"

22 juni 2016, 14:23

Blijft Bas Dost bij VfL Wolfsburg of gaat hij voor een transfer naar andere buitenlandse club? Dat is een vraag die deze zomer nog vaak gesteld zal worden. Een terugkeer naar Nederland zal er in ieder geval niet van komen, zo zegt de 27-jarige spits zelf.

"Nederland is voor mij uitgesloten, dat is nu geen logische stap. Daarnaast heb ik momenteel een prima contract. Ik denk dat geen enkele Nederlandse club dat kan betalen. Het is dus niet reëel", stelt Dost in gesprek met Helden Online. "Misschien dat ik aan het eind van mijn carrière terugkeer. Ik wil nog een stap maken, wil in Duitsland of Engeland nog eens goed laten zien wat ik kan", aldus de spits.

Te veeleisend zal Dost niet zijn, zo geeft hij aan. "Een Europese topclub is nog te vroeg voor me. Ik denk dat ik daarvoor niet lang genoeg goed gepresteerd heb. Ik weet dat in de Duitse en Engelse media mijn naam wordt genoemd als opvolger voor Pellè, als hij vertrekt. Southampton is een club die het de laatste jaren goed doet in de Premier League en er loopt ook een aantal Nederlanders rond. Dat is een goede club voor mij. Of dat op dit moment reëel is? Ik heb geen idee. Ik vind het een mooie club. Dat is het enige wat ik kan zeggen", aldus Dost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen