Vertonghen: "Moet shirts van Zlatan maar verkopen"

23 juni 2016, 10:49

Jan Vertonghen moest samen met Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld woensdagavond Zlatan Ibrahimovic zien af te stoppen tijdens het duel tussen België en Zweden in Groep E. Dat lukte aardig, want de Zweed scoorde niet en had het lastig met de Belgen. Vertonghen beseft dat hij er mede verantwoordelijk voor is geweest dat de spits in zijn laatste interland niet succesvol was.

"Of ik iets gezegd heb tegen Zlatan? Het was een serieuze wedstrijd dus ik had geen tijd voor grapjes", laat de verdediger van Tottenham Hotspur weten aan Sporza. "Ik heb er ook niet aan gedacht om zijn shirt te vragen. Die liggen bij mij toch allemaal op zolder. Ik moet ze misschien maar eens verkopen binnenkort", lacht de verdediger.

Vertonghen beseft dat de weg naar de finale openligt voor België, dat in de achtste finales te maken krijgt Hongarije. Daarna wacht Noord-Ierland of Wales. "Wij hebben er natuurlijk ook al over gefilosofeerd en geanalyseerd. We weten dat we in de gunstige helft zitten, maar nu moeten we daarvan profiteren. De weg naar de finale is nog lang", beseft de oud-Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen