Messi sneert naar Argentijnse bond: "Wat een ramp"

24 juni 2016, 09:13   Bijgewerkt: 24 juni 2016, 11:23

De vandaag jarige Lionel Messi (29) heeft flink uitgehaald naar de voetbalfederatie van Argentinië. De superster van FC Barcelona heeft de bond een 'ramp' genoemd, nadat de vlucht van de Argentijnse ploeg van Houston naar New Jersey vertraging opgelopen had.

Messi en zijn collega-internationals van Argentinië versloegen de Verenigde Staten in de halve finale van de Copa América Centenario met 4-0 en ontmoeten zodoende titelverdediger Chili in de eindstrijd. Deze wordt in het MetLife Stadium in New Jersey afgereisd. Op donderdag vlogen de Argentijnen van Houston naar deze plaats toe, maar de vlucht liep dus vertraging op. "Weer moeten we wachten voordat het vliegtuig naar de plaats van bestemming vertrekt. Wat is de AFA toch een ramp. Mijn God", schreef de getergde Messi over de Argentijnse federatie op Instagram.

De AFA heeft meteen gereageerd, na het bericht van Messi. "Het vliegtuig liep vertraging op door de weersomstandigheden. Overigens zijn de vluchttijden bepaald door de toernooiorganisatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen