Santos: "Op basis van vorm is Kroatië de favoriet"

24 juni 2016, 22:22

De Portugese bondscoach Fernando Santos deed vrijdag op de persconferentie amper moeite om de stelling te weerleggen dat Kroatië zaterdag de favoriet is voor het duel met Portugal in de achtste finales van Euro 2016. De Portugezen speelden in de groepsfase drie keer gelijk, terwijl de Kroaten zeven punten pakten en indruk maakten met een zege op titelhouder Spanje.

"Als je mathematisch naar de poulefase kijkt, dan is Kroatië de favoriet, ja. Zij hebben zeven punten gepakt en wij drie. Op basis van vorm zijn zij misschien de favoriet. Maar wij willen morgen winnen", aldus Santos. "Makkelijk gaat het niet worden. Kroatië is een geweldige ploeg. Twee sterke ploegen gaan het tegen elkaar opnemen."

"Luka Modric deed niet mee met Kroatië tegen Spanje, wat de kwaliteit van hun selectie laat zien", vervolgde Santos. "Modric is één van de beste spelers van Europa, dat weet iedereen. Maar ik bereid mijn team niet specifiek voor op een Kroatië met of zonder Modric. Ik bereid ons voor op een heel, heel goede ploeg, want dat is Kroatië. Maar we hebben veel vertrouwen in onszelf en geloven dat we gaan winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen