"Kans is klein dat Dembélé kan spelen tegen Hongarije"

25 juni 2016, 16:34

Moussa Dembélé blijft dit Europees kampioenschap maar kwakkelen met zijn gezondheid. Nadat hij het openingsduel al aan zich voorbij moest laten gaan, viel hij in de tweede groepswedstrijd geblesseerd uit bij België. Nu lijkt hij ook tegen Hongarije in de achtste finales niet te kunnen spelen.

Dat liet bondscoach Marc Wilmots zaterdag, een dag voor de wedstrijd, weten op een persconferentie. "Het is nog te vroeg, maar de kans is klein dat hij de match tegen Hongarije haalt. Als het niet kan, dan kunnen we er niets aan doen en moeten we geen risico's nemen", zei Wilmots tegen Sporza.

De keuzeheer is op zijn hoede voor Hongarije, dat groepswinnaar werd van Poule F. "Ze hebben tegen Portugal drie keer gescoord op een stilstaande fase. Bij de eerste goal stond Gera helemaal vrij op een corner en bij de andere doelpunten trapt Dzsudzsák de vrijschoppen zeer makkelijk. Hongarije is een collectief blok. Het zal zeker vechten. We moeten geduld hebben, maar we moeten het spel zelf in handen nemen. We hebben genoeg technische spelers om het spel te maken."

?De wedstrijd begint zondag om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen