Slagvaardig NAC Breda presenteert vijfde aanwinst

26 juni 2016, 09:22

Na het aantrekken van Giovanni Korte, Gianluca Nijholt, Robbie Haemhouts en Olivier Rommens heeft NAC Breda wederom de komst van een nieuwe speler aangekondigd. De Brabantse Jupiler League-club heeft Vinnie Vermeer vastgelegd. De 20-jarige middenvelder is afkomstig uit de competitie van Ecuador en tekent voor drie seizoenen in Breda.

Vermeer is geen onbekende voor NAC, waar hij in het seizoen 2014/2015 al op amateurbasis speelde. Zonder zijn officiële debuut te hebben gemaakt bij de Bredase club, opteerde de middenvelder voor een avontuur bij de Ecuadoraanse club Deportivo Azogues. In het verleden behoorde Vermeer tot de jeugd van Jong Brabant en PSV en was hij ook actief voor FC Eindhoven, waar hij op 16-jarige leeftijd in het betaalde voetbal debuteerde.

"Vinnie Vermeer is een technisch begaafde voetballer en heeft de intrinsieke motivatie om zichzelf elke dag weer te verbeteren", verzekert technisch directeur Hans Smulders van NAC op de clubwebsite. "Hij gaat een open strijd aan op het middenveld. Vinnie is een jongen die zich wil bewijzen en die zich verder ontwikkelen, om zo te kijken waar zijn lat ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen