Aanwinst Haye schittert in 16-0 zege voor Willem II

27 juni 2016 – Thom Haye heeft maandagavond meteen zijn visitekaartje afgegeven bij Willem II, dat de technicus deze zomer overgenomen heeft van AZ. De aanwinst was tot vier keer toe trefzeker in de met 16-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen RKDSV.

Aanwinst Haye schittert in 16-0 zege voor Willem II

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Met een fraai schot van buiten de zestien en een prima vrije trap in de kruising zette Haye Willem II op 2-0 tegen de amateurclub. Bartholomew Ogbeche, die terug is na lang blessureleed, nam de derde goal voor zijn rekening. Haye was vervolgens nog twee keer trefzeker in de eerste helft, waaronder met een mooi lobje. Jari Schuurman en Ogbeche stonden bij rust op twee goals.

In de theepauze wisselde de nieuwe coach Erwin van de Looi al zijn elf spelers. Versterking Fran Sol kwam ook in actie en was meteen belangrijk met twee treffers. Bruno Andrade, Dani Koks (tweemaal), Dick Koppers, Niels Wouters en Erik Falkenburg verschenen ook nog op het scoreformulier: 16-0.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd