Middenvelder van Werder tekent voor drie jaar bij NEC

30 juni 2016, 09:34

NEC gaat een veelbelovende speler aan haar selectie toevoeging. Julian von Haacke, een 22-jarige centrale middenvelder, komt over van Werder Bremen en tekent een contract voor drie seizoenen in het Goffertstadion, met een optie voor een extra jaar.

Von Haacke kwam op 12-jarige leeftijd in de jeugdacademie van Werder terecht en sindsdien is hij altijd aan boord gebleven bij de club uit Bremen. Na alle jeugdelftallen te hebben vertegenwoordigd meldde de middenvelder zich aan het begin van het seizoen 2013/2014 bij de beloftenploeg van Werder. Na onder meer het kampioenschap in de Regionalliga Nord (vierde liga van Duitsland) en promotie naar de 3. Liga te hebben meegemaakt, kwam hij afgelopen seizoen tot 29 wedstrijden, vier goals en vijf assists voor Werder II.

"Von Haacke was al geruime tijd bij ons in beeld en is bovendien geen onbekende van Peter Hyballa", zegt technisch manager Danny Hoekman op de clubwebsite. Hyballa, de nieuwe coach van NEC, was jarenlang werkzaam in Duitsland. "Een Duitse jeugdinternational en technisch begaafde middenvelder die dicht tegen het eerste elftal van Werder Bremen aan zat. Het is een speler die er direct kan staan en waar we langere tijd van kunnen genieten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen