Fans starten petitie om EK-held Grigg naar HSV te halen

30 juni 2016, 14:09   Bijgewerkt: 30 juni 2016, 15:56

De voetbalwereld krijgt maar geen genoeg van Will Grigg, de international van Noord-Ierland die zonder te spelen de meest populaire speler van het EK 2016 in Frankrijk werd. Het gaat maar door met de filmpjes en berichten over de cultheld. Ook in Duitsland is de spits van Wigan Athletic zeer populair, in het bijzonder bij Hamburger SV.

Supporters van de club uit Hamburg hebben namelijk een petitie opgestart om Grigg naar hun favoriete club te krijgen. Er zijn inmiddels al meer dan 5.000 handtekeningen verzameld. "Grigg heeft een marktwaarde van anderhalf miljoen euro. De spits geniet een internationale reputatie en zal veel meer opbrengen door de merchandising. Daarnaast zou hij de sfeer in het stadion verbeteren", zo klinkt het bij de initiatiefnemers.

Van bondscoach Michael O'Neill kreeg Grigg geen speelminuten op het EK, wat veel mensen erg jammer vonden. "Dat is een grote teleurstelling. Alles wat er op dit EK gebeurde is voor mij ondenkbaar, maar uiteindelijk ben je toch prof en is het frustrerend dat de trainer geen beroep op je doet", sprak Grigg na het voor hem onwerkelijke EK. De Noord-Ier wordt in verband gebracht met Celtic, Hull City en Nottingham Forest, maar als het aan de HSV-fans ligt komt hij dus naar Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen