Barça gaat langer verblijf Neymar snel aankondigen

30 juni 2016, 13:42

Binnen een paar dagen zal er witte rook te zien zijn bij Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. De Catalaanse topclub zal dan de veelbesproken en langverwachte contractverlenging van Neymar officieel maken. Dat heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu bevestigd.

Tijdens een persconferentie ging Bartomeu in op de situatie rond Neymar. Nadat de clubleiding lange tijd onderhandeld heeft met de Braziliaanse international en diens management, zal hij op zeer korte termijn bijtekenen. "Hij wil Barça niet verlaten en wij willen graag dat hij blijft", sprak de voorzitter van de Catalanen. "In de komende dagen zullen we bekendmaken dat hij voor vijf seizoenen bijtekent."

Neymar is een felbegeerd lid van het befaamse MSN-trio van Barça, waardoor de topclub blij is dat de Braziliaan gaat verlengen. "Er waren veel geruchten over hem en dat is normaal, maar beide partijen willen met elkaar door. We zijn de laatste plooien aan het gladstrijken en komen snel met een aankondiging", besluit Bartomeu volgens Mundo Deportivo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen