'Echte Twente-jongen' mogelijk terug naar Enschede

1 juli 2016, 11:36

FC Twente hoopt dat Stefan Thesker alsnog behouden blijft voor de club. De centrale verdediger speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis in Enschede en trok vervolgens de deur van de Grolsch Veste achter zich dicht, maar mogelijk komt er een nieuwe samenwerking.

Thesker staat nog één seizoen onder contract bij Greuther Furth, maar heeft geen toekomstperspectief bij de Duitse club. Twente zit met de werkgever van de verdediger om tafel om de mogelijkheden te bekijken. De Tukkers hebben echter weinig budget, waardoor ze moeten improviseren. "Stefan is een echte Twente-jongen, hij wil veel geld laten vallen om bij ons te kunnen spelen", zegt manager technische zaken Ted van Leeuwen wel tegen TC Tubantia. Twente heeft nog geen versterkingen voor het nieuwe seizoen gepresenteerd.

Vorig seizoen kende Thesker een moment van puur geluk bij Twente. Eind januari werd er een tumor bij hem verwijderd en midden maart maakt hij zijn langverwachte rentree. Bijzonder genoeg was hij toen als invaller tweemaal trefzeker tegen AZ (2-2). De Duitser werd zelfs verkozen tot het elftal van de week van de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen