Palace en Newcastle blijven bezig op de transfermarkt

1 juli 2016, 15:04

Het is een druk dagje voor Crystal Palace en Newcastle United. Beide ploegen hadden al meerdere transferactiviteiten ondernomen en zijn nu met nog meer nieuws naar buiten gekomen. Palace heeft Steve Mandanda in huis gehaald, Newcastle heeft de komst van Matt Ritchie afgerond.

De transfer van Mandanda naar Palace is vrij opmerkelijk te noemen, aangezien de doelman al negen jaar lang bij Olympique Marseille onder de lat stond. De 31-jarige sluitpost heeft voor drie jaar getekend op Selhurst Park, waar hij reeds medisch gekeurd is. Momenteel is Mandanda met Frankrijk op het EK 2016. Hij is nog niet in actie gekomen, omdat Hugo Lloris de voorkeur krijgt van bondscoach Didier Deschamps.

Newcastle heeft Ritchie overgenomen van AFC Bournemouth. De 26-jarige international van Schotland heeft voor vijf jaar getekend op St. James' Park. Eerder deze week maakten The Magpies al bekend dat Matz Sels (AA Gent) en Dwight Gayle (Palace) aan boord zijn gehaald. Townsend bewandelde de omgekeerde weg van Gayle: hij stapte juist over van Newcastle naar Palace.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen