AZ begint zonder Janssen met overwinning

2 juli 2016, 18:20

Zonder Vincent Janssen heeft AZ de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen omgezet in een overwinning. In Heerhugowaard won de ploeg van coach John van den Brom met 1-5 van de amateurs van SVW'27.

De begeerde Janssen, vorig seizoen de clubtopscorer, ontbrak volgens AZ omdat hij deze zomer pas twee keer heeft meegetraind. Bij afwezigheid van de spits zetten Wuytens, Rienstra, Vlaar en Jahanbakhsh AZ voor rust op een 0-4 voorsprong. In de 63ste minuut deed SVW'27 iets terug, kort voordat Ouwejan de eindscore vastlegde op 1-5.

Heracles Almelo versloeg de Almelose Selectie met 13-0, door goals van Gladon (4), Weghorst (3), Darri (2), Fledderus, Kada, Gor Agbaljan en een eigen doelpunt van de tegenstander. ADO Den Haag won met 4-1 bij RKAVV uit Leidschendam. Amatkaryo (2), Jansen en De Groot waren trefzeker voor de eredivisieclub.

Promovendi Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam zegevierden ook. Go Ahead was met 0-10 te sterk voor SV Terwolde, mede door vier doelpunten van Joey Suk. Ook Ten Den, Wolters, Brands, Teijsse, De Kogel en Hendriks scoorden voor de ploeg uit Deventer. Sparta won met 0-8 bij PPSC. De Rotterdamse treffers vielen via Stokkers (2), Goodwin (2), Sanusi, Brogno, Ruiz en Altintas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen