Zivkovic met Ajax mee op oefenstage naar Oostenrijk

3 juli 2016, 17:57

Ajax-coach Peter Bosz neemt Richairo Zivkovic mee op trainingskamp naar het Oostenrijkse Mayrhofen. De aanvaller lijkt weinig toekomst te hebben in de Amsterdam ArenA, maar EK-ganger Arek Milik en de Colombiaanse aanwinst Mateo Casierra zijn nog niet van de partij op de oefenstage. Dat geldt ook voor Davinson Sánchez Mina, een andere Colombiaanse versterking.

Lucas Andersen en Thulani Serero vallen buiten de 25-koppige selectie voor het trainingskamp. De talenten Robert Muric, Frenkie de Jong, Kasper Dolberg, Django Warmerdam, Matthijs de Ligt en Pelle Clement krijgen wel een kans van Bosz om zich te bewijzen in Oostenrijk.

Selectie Ajax voor trainingskamp: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Amin Younes, Vaclav Cerny, Robert Muric, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Kenny Tete, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Donny van de Beek, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Django Warmerdam, Matthijs de Ligt, Pelle Clement en Richairo Zivkovic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen