Gomez mist rest van EK door hamstringblessure

3 juli 2016, 18:27

Duitsland heeft zondag, een dag nadat in de kwartfinale van Euro 2016 na strafschoppen werd gewonnen van Italië, een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. Aanvaller Mario Gomez kan dit toernooi niet meer in actie komen, zo heeft een MRI-scan uitgewezen. De aanvaller van Besiktas heeft een hamstringblessure overgehouden aan het treffen met de Italianen.

Duitsland neemt het in de halve finale van het EK op tegen Frankrijk of IJsland. Of Bastian Schweinsteiger en Sami Khedira er dan bij zijn, is nog niet bekend. De middenvelders werden eveneens onderworpen aan een MRI-scan. Schweinsteiger heeft klachten aan de rechterknie, Khedira heeft net als Gomez last van een kwetsuur aan de hamstring.

"Het is heel zuur dat in de beslissende fase van het toernooi een belangrijke speler wegvalt. Het spijt me vooral voor Mario", reageert bondscoach Joachim Löw op de website van de Duitse voetbalbond DFB. Hij heeft er vertrouwen in dat de personele problemen opgevangen kunnen worden. "Want de kwaliteit in onze selectie is groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen