'Fred Friday eventuele opvolger Janssen bij AZ'

4 juli 2016, 08:14

AZ is vooralsnog niet van plan Vincent Janssen te laten vertrekken, maar is achter de schermen al wel druk bezig met een opvolger. Volgens De Telegraaf heeft de Alkmaarse club de Nigeriaan Fred Friday, een 21-jarige aanvaller van het Noorse Lillestrom SK, in beeld als eventuele opvolger voor de eredivisietopscorer. Friday maakte dit seizoen tot dusver voor zijn club acht goals in dertien duels.

Janssen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar AZ neemt vooralsnog geen genoegen met de 17 miljoen euro die de Londenaren al boden op de 22-jarige spits. Dit tot onvrede van Janssen zelf. Hij is vastberaden naar Tottenham te verhuizen, ondanks dat West Ham United en Paris Saint-Germain bereid zouden zijn meer dan 20 miljoen euro voor hem te betalen.

Het is niet uitgesloten dat Janssen via de arbitragecommissie van de KNVB gaat proberen een transfer naar Tottenham af te dwingen. Daar zou hij moeten aantonen dat een overgang naar Londen sportief en financieel een verbetering is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen