Deschamps: "Duitsland zonder twijfel beste ploeg"

4 juli 2016, 08:50

Duitsland heeft tot dusver op het EK de meeste indruk gemaakt op de Franse bondscoach Didier Deschamps. Komende donderdag strijdt Frankrijk, dat zondag in de kwartfinale met 5-2 won van IJsland, met de regerend wereldkampioen om een plek in de eindstrijd van Euro 2016 in eigen land.

"Duitsland is de beste ploeg, daarover is geen twijfel, ook al hadden ze het lastig tegen Italië", zegt Deschamps op de UEFA-website. "Maar we staan bij de laatste vier en gaan alles geven tegen het beste team, niet alleen van Europa maar van de hele wereld. We kunnen veel positieve dingen meenemen uit onze wedstrijd tegen IJsland. Ik ben blij voor de spelers, want ze verdienen dit, net als de fans die al maanden achter ons staan. Ik ben blij dat we ze iets kunnen geven om voor te juichen."

"Het was niet gemakkelijk om alles te managen, maar tegen IJsland hebben we in de eerste helft alles gedaan wat nodig was", vervolgt Deschamps. "Daarna deden we het iets rustiger aan. Ik wilde Olivier Giroud en Laurent Koscielny beschermen, aangezien zij op scherp stonden. Het zou heel stom zijn geweest om een speler in zo'n wedstrijd kwijt te raken met een schorsing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen