Löw vindt Frankrijk niet de favoriet tegen Duitsland

4 juli 2016, 16:41

Mede dankzij de overtuigende 5-2 overwinning op IJsland lijkt Frankrijk de status als grote favoriet voor de eindzege bij veel mensen weer te hebben verkregen. In de halve eindstrijd treft de EK-gastheer echter Duitsland, dat op papier de grootste concurrent is. Joachim Löw, de bondscoach van Die Mannschaft, denkt niet dat de Fransen de grootste kanshebber zijn.

Komende donderdag staan Duitsland en Frankrijk tegenover elkaar in het Stade Vélodrome in Marseille. Hoewel Löw niet kan beschikken over Mats Hummels, Mario Gomez en Sami Khedira en Bastian Schweinsteiger ook nog eens een vraagteken is, heeft de Duitse bondscoach vertrouwen. "Het is te eenvoudig om Frankrijk zomaar als favoriet te bestempelen. Je zou dat kunnen zeggen vanwege onze blessuregevallen en hun thuisvoordeel, maar deze dingen tellen niet in de negentig minuten."

"Het wordt een gelijkwaardige wedstrijd", voorspelt Löw, die naar de clash van donderdag uitkijkt. "Ik hou van deze grote knock-outwedstrijden", aldus de Duitser, die denkt dat het veel anders zal worden dan afgelopen zaterdag tegen Italië, toen penalty's de doorslag gaven. "Tegen Italië werd er intelligentie en geduld verwacht, maar zij waren wel voorspelbaar. Dat is Frankrijk niet. Er is veel beweging, ze doen het buitengewoon goed. Bovendien zitten ze vol vertrouwen. Frankrijk is heel, heel sterk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen