Wales-back volgt huwelijk broer via Skype, ouders ook

4 juli 2016, 17:28

Voor Chris Gunter is het fantastisch dat hij met Wales de halve finale van het EK 2016 heeft bereikt, maar de international heeft wel voor hectiek gezorgd binnen de familie. De verdediger moet door het succes in Frankrijk namelijk de bruiloft van zijn broer Marc missen. Ook zijn ouders zullen als klap op de vuurpijl niet bij de voltrekking van het huwelijk aanwezig zijn.

Omdat Gunter zich opmaakt voor de historische halve finale van het EK van Wales tegen Portugal, zal hij de bruiloft van zijn broer Marc met diens verloofde Danielle in Mexico via Skype volgen. Sarah en Gerald, de ouders van de gebroeders Gunter, hebben ook voor een langer verblijf in Frankrijk geopteerd. Ze zouden aanvankelijk het huwelijk van hun zoon in Mexico bijwonen, maar hebben nu voor de halve finale van Wales gekozen.

"Mijn moeder vond het erg vervelend om te moeten kiezen. Het veroorzaakte de nodige chaos", zegt Chris Gunter tegen The Mirror. Zijn trouwende broer was de afgelopen weken in Frankrijk, maar is nu naar Cancun gevolgen voor zijn bruiloft. "Ik weet niet wat hij zal doen als we de finale halen. Misschien scheidt hij dan weer", knipoogt de Wales-international.

De bruiloft staat een dag na de halve finale op het programma. Gunter, rechtsachter van Reading FC, zal via Skype een speech houden en zijn plichten als getuige vervullen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen