Ola John in één adem genoemd met PSV en Feyenoord

7 juli 2016, 08:12

Na een uitleenperiode bij Reading FC heeft Ola John zich weer gemeld bij Benfica. Daar moest de 24-jarige vleugelaanvaller zich echter aansluiten bij het tweede elftal, waardoor een vertrek uit Lissabon voor de hand ligt. Mogelijk keert de oud-speler van FC Twente terug naar de Eredivisie.

John, die nog tot medio 2018 onder contract staat bij Benfica en daarom aardig wat geld moet kosten, wordt gelinkt aan PSV en Feyenoord. Ook een aantal buitenlandse clubs heeft de Nederlander op haar lijstje staan. "Maar hij ziet Nederland zeker als een mooie optie om zijn carrière weer een duw in de goede richting te geven", zegt zaakwaarnemer en broer Collins John tegen FOX Sports. PSV meldde zich niet zelf bij de speler, maar kreeg hem wel voorgeschoteld. Dat heeft de Eindhovense topclub tegenover bovengenoemd medium bevestigd.

John is al sinds 2012 eigendom van Benfica, dat de speler ook al verhuurde aan Hamburger SV. In totaal kwam hij tot 94 officiële optredens en zes doelpunten voor de Portugese grootmacht. Bij Reading scoorde hij afgelopen seizoen vier keer in 33 officiële duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen