Bale: "Ronaldo heeft het eens te meer bewezen"

7 juli 2016, 09:53

Gareth Bale heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de halve finale van het EK, waarin Wales met 0-2 van Portugal verloor. De sterspeler van Wales is trots op het feit dat zijn land tot verbazing van alles en iedereen laatste vier bereikte, maar vindt het uiteraard erg jammer dat er geen ticket voor de finale is gegrepen in Frankrijk.

Cristiano Ronaldo dirigeerde de Portugezen met een fraai kopdoelpunt en een (weliswaar onbedoelde) assist naar de winst tegen Wales. Bale steekt de loftrompet over zijn ploeggenoot bij Real Madrid. "Hij is van nature een doelpuntenmaker en dat heeft hij eens te meer bewezen", sprak Bale na de wedstrijd.

"Maar het gaat niet om Portugal, maar om ons", aldus Bale. "We zijn teleurgesteld met dit resultaat, maar we zullen er weer bovenop komen. We zijn trots op onze prestaties en blijven alles geven om de spirit erin te houden en dit nog een keer te kunnen bereiken. Niemand had verwacht dat wij zo ver zouden komen. We hoeven geen spijt te hebben van dingen. We blijven vechten", besluit de man van honderd miljoen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen