PSV bereid mee te werken aan transfer van Maher

7 juli 2016, 17:44

Mocht Adam Maher deze zomer een transfer kunnen maken, dan is PSV bereid daaraan mee te werken. Dat betekent echter niet dat de middenvelder van technisch manager Marcel Brands per se weg moet.

"Nee, natuurlijk niet", benadrukt Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Adam is en blijft gewoon volwaardig selectiespeler, ook als er geen club voor hem zou komen die hem wil overnemen. Hij wil zelf graag spelen en is ambitieus en dat is goed. Afgelopen half jaar stond hij regelmatig niet in de basis en daarom heeft hij aangegeven ook rond te willen kijken."

De publieke opinie is niet altijd even positief over Maher, maar dat interesseert Brands weinig. "Een paar jaar geleden deugde er voor sommigen van mij ook niks, toen we geen kampioen werden. Nu hoor je weer minder", legt hij uit. "Toen Jürgen Locadia een keer niet op de training kwam, barstte het ook van de kritiek. Daarna schoot hij er een penalty in en verstomde die weer. Zo kan het met Maher ook gewoon nog gaan. Speelt hij twee, drie goede wedstrijden, dan kan het publiek hem weer in het hart sluiten. Ik vind het nog altijd een talentvolle speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen