Den Bosch lacht om Hofstede: "Was vrijwilliger"

7 juli 2016, 22:37

Een vrijwilliger heeft FC Den Bosch in verlegenheid gebracht. Nadat VVCS-voorzitter Danny Hesp via Twitter liet weten dat verdediger Tim Hofstede naar de Belgische vierdeklasser Zwarte Leeuw verkast, verscheen op de twitterpagina van de Jupiler League-club een bericht met daarin de tekst: 'Toch een mooie stap voor iemand met de potentie van een eredivisiespeler'. Het bericht werd snel verwijderd, maar het kwaad was toen al geschied.

"FC Den Bosch betreurt het ten zeerste dat er via haar officiële twitterkanaal een negatief bericht is geplaatst in reactie op een mogelijke transfer van oud-FC Den Bosch speler Tim Hofstede. Het bericht werd geplaatst door een vrijwilliger van de club die in plaats van via het persoonlijke twitteraccount per ongeluk via het officiële twitterkanaal van FC Den Bosch het bericht de wereld instuurde", gaat FC Den Bosch door het stof in een verklaring.

"Tim Hofstede wordt door FC Den Bosch en haar medewerkers zeer gewaardeerd en de club heeft geenszins een negatief gevoel tegenover Tim", vervolgt de club. "Het spijt FC Den Bosch ten zeerste dat een dergelijke vergissing Tim mogelijk in een negatief daglicht heeft gezet en zal passende maatregelen hierop treffen. FC Den Bosch en haar medewerkers wensen Tim veel succes in zijn verdere voetbalcarrière."

Hofstede besloot eerder dit jaar zijn aflopende contract bij FC Den Bosch niet te verlengen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen