NAC Breda huurt spelers van Manchester City

10 juli 2016, 22:38

NAC Breda heeft dubbele versterking gevonden bij Manchester City. De Jupiler League-club huurt Thomas Agyepong en Ashley Smith-Brown voor het nieuwe seizoen van de Engelse club, waarmee het een samenwerkingsverband heeft. Daarnaast heeft NAC komende weken George Glendon, eveneens van Manchester City, op proef.

Agyepong is bekend in Nederland. De 19-jarige rechtsbuiten speelde vorig seizoen al op huurbasis voor FC Twente. Hij speelde veertien duels voor de Tukkers en scoorde daarin één keer. Engels jeugdinternational Smith-Brown (20) is een verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan, al speelde hij de afgelopen periode vooral als linksback.

"Beide spelers hebben de kwaliteiten om NAC direct beter te maken", zegt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite. "Thomas heeft bij FC Twente al kortstondig kunnen laten zien waar hij toe in staat is en Ashley maakt al jaren een stormachtige ontwikkeling door bij Manchester City. Dat de club talenten van dit kaliber naar Breda laat komen, zegt iets over de samenwerking met NAC en wat voor aantrekkingskracht NAC heeft. Deze jongens waren direct enthousiast en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen