ManU zwaait tweetal uit en ziet ex-flop naar Eibar gaan

12 juli 2016, 23:45

Manchester United heeft op deze dinsdag afscheid genomen van twee spelers. Ashley Fletcher is vertrokken naar West Ham United, terwijl de toekomst van Nick Powell bij Wigan Athletic ligt. Bovendien heeft een oude bekende van Man United ook een nieuwe club gevonden.

Fletcher (20) werd vorig seizoen al door Man United uitgeleend aan Barnsley, waarvoor hij negen keer scoorde in 27 optredens in de League One. De aanvaller heeft zijn krabbel gezet onder een vierjarig contract bij West Ham Unite. "Het is een club met veel ambitie en een traditie in het grootbrengen van jonge spelers", aldus de jeugdinternational van Engeland.

De 22-jarige Powell werd een aantal jaren geleden voor ongeveer 7 miljoen euro door Sir Alex Ferguson naar Man United gehaald, maar heeft het niet waar kunnen maken op Old Trafford. Na slechts negen wedstrijden in de hoofdmacht van de Mancunians stapt hij gratis over naar Wigan, waar hij voor drie jaar tekent. Aan deze club werd de middenvelder al eens verhuurd. Hij speelde ook op huurbasis voor Leicester City en Hull City.

Bebé (26, foto), languit Tiago Manuel Dias Correia, kon net als Powell geen potten breken bij Man United, maar bij hem waren de verwachtingen mede door een transfersom van 9 miljoen euro veel groter. De Portugees vertrok al een tijdje geleden uit Manchester en speelde nog voor Benfica, Córdoba en Rayo Vallecano. Nu tekent hij voor vier seizoenen bij SD Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen