Preud'homme: "Ik heb zelf die ervaring gehad met Twente"

Ger
13 juli 2016, 08:02

Michel Preud'homme kroonde zich afgelopen seizoen met Club Brugge tot kampioen van de Jupiler Pro League. In de nieuwe voetbaljaargang, waarin de Belgische topclub haar 125-jarige bestaan viert, wil de coach dat zijn spelers niet gaan verslappen.

"Ik ben klaar om er weer volop tegenaan te gaan. Alles is aanwezig om schitterend werk te leveren", zegt Preud'homme tegen Sporza. "Even goed doen is al een goed resultaat, maar daarvoor moeten we nog een beetje beter worden. Als elke speler één of twee procent beter wordt en als de nieuwe spelers ons nog iets extra's bijbrengen, dan ziet het er goed uit. Bovendien hebben we onze ervaring van vorig jaar."

"Ik heb op de eerste dag tegen de spelers gezegd dat ze vooral niet moeten denken dat ze nu een stap minder moeten zetten. Integendeel zelfs", waarschuwt Preud'homme. In september start de coach met Club Brugge in de Champions League. "Ik heb één keer die ervaring gehad met Twente. We zijn toen derde geëindigd in een groep met Inter, Tottenham en Bremen. Ik hoop dat we zelf ook iets kunnen tonen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen