Kolder keert terug in Veendam: "Ik heb een geel-zwart hart"

13 juli 2016 – Marnix Kolder heeft een punt gezet achter zijn profloopbaan. De 35-jarige spits zal in het nieuwe seizoen uitkomen voor derdeklasser Veendam 1894. Hij speelde afgelopen seizoen voor FC Emmen. Daarvoor was Kolder actief voor het inmiddels failliete SC Veendam, FC Groningen, VVV-Venlo en Go Ahead Eagles.

Kolder keert terug in Veendam: "Ik heb een geel-zwart hart"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Tijdens mijn vakantie heb ik de boel op een rijtje gezet", zegt Kolder op de website van Veendam 1894. "Er waren enkele hoofdklassers geïnteresseerd. Maar dan moet je twee- tot driemaal per week trainen en je bent de hele zaterdag op stap. Dat hoefde voor mij niet meer zo nodig."

"Ik heb een geel-zwart hart. Ik heb 12,5 jaar gevoetbald bij SC Veendam en ben ook twee jaar jeugdtrainer geweest bij Veendam", aldus Kolder, die zich ook op maatschappelijk vlak wil ontwikkelen. "Ik loop een aantal maanden mee met een bedrijf dat met probleemjongeren werkt. Ik heb scholing nodig. Kijken of me dat bevalt."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd