Heerenveen stalt oud-Ajacied tijdelijk in Helmond

13 juli 2016, 23:04

Robert van Koesveld is het het komende seizoen te bewonderen in de Jupiler League. De 21-jarige verdediger wordt door sc Heerenveen tijdelijk bij Helmond Sport gestald, zo is woensdag duidelijk geworden. Tevens heeft de oud-Ajacied zijn contract in Friesland verlengd tot de zomer van 2018.

Technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen stelt dat de verhuur goed is voor de jongeling. "Het is een jonge en talentvolle verdediger, die veel moet spelen. In de Jupiler League kan hij zich op goed niveau laten zien en veel minuten maken. Het is voor Robert op dit moment een goede stap in zijn carrière", legt hij uit.

Van Koesveld, die in de jeugd van Ajax speelde, sluit zich daarbij aan. "Ik ben blij dat ik dit seizoen voor Helmond Sport mag uitkomen. Ik hoop veel minuten te maken, mezelf te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen aan het elftal. Na een goed gesprek met trainer Roy Hendriksen heb ik de keuze voor Helmond Sport gemaakt. De trainer heeft een helder en duidelijk verhaal voor mijn ontwikkeling en voor het team, dat sprak me erg aan", zegt hij op de site van zijn tijdelijke club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen