Ranieri gaat in op toekomst van Kanté en zichzelf

15 juli 2016, 11:58
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté zijn twee belangrijke krachten bij Leicester City, dat mede dankzij de verrichtingen van de Italiaanse manager en de Franse middenvelder vorig seizoen sensationeel kampioen van Engeland werd. Ranieri lijkt nog lang aan de Engelse club verbonden te blijven, maar bij Kanté is dat minder zeker.

Ranieri stelt dat hij geen problemen verwacht in de onderhandelingen met de club over een contractverlenging. "De voorzitter wil graag dat ik bijteken en daar heb ik geen enkel probleem mee. Ik voel me hier gelukkig. Mijn zaakwaarnemer voert momenteel overleg met de directie. Als hij zegt 'teken nu', dan doe ik dat zonder te kijken naar de aanbieding", aldus Ranieri in gesprek met de Leicester Mercury.

Kanté, die met Frankrijk actief was op het EK, heeft ook een aanbieding voor een langer verblijf gekregen van de Leicester-leiding. "Daar ben ik van op de hoogte", stelt Ranieri. "Hij wilde graag wachten tot na het EK. Er wordt veel gespeculeerd over zijn toekomst. Ik wil hem niet kwijt, maar ik begrijp zijn besluit als hij ervoor kiest om weg te gaan", zegt de Italiaanse manager over Kanté.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen