Van Gaal mag solliciteren bij Belgen: "We zullen zien"

15 juli 2016 – Louis van Gaal mag een gooi doen naar het bondscoachschap bij onze zuiderburen. De Belgische voetbalbond heeft een profiel opgesteld met eisen waaraan de nieuwe keuzeheer moet voldoen. Geïnteresseerde kandidaten hebben twee weken de tijd om te reageren op de open vacature.

Van Gaal mag solliciteren bij Belgen: "We zullen zien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De naam van de 64-jarige Van Gaal zingt in België al enige tijd rond als mogelijke opvolger van Marc Wilmots. Voorzitter François De Keersmaecker van de Belgische bond heeft laten weten dat de Amsterdammer kansrijk is om de Rode Duivels onder zijn hoede te nemen. "We zullen zien of Van Gaal zich kandidaat stelt. Misschien is hij wel een van de velen die we dan gaan evalueren."

Van Gaal moest deze zomer vertrekken bij Manchester United. Daarvoor was hij zeer succesvol met het Nederlands elftal op het WK in Brazilië. Oranje sloot dat toernooi verrassend af als derde.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd