Maduro waarschuwt Ajax voor PAOK: "Een heksenketel"

16 juli 2016, 09:52

Hedwiges Maduro verwacht dat Ajax in de derde voorronde van de Champions League haar handen vol heeft aan PAOK Saloniki. De middenvelder droeg tussen januari 2014 en augustus 2015 het shirt van de Griekse club, die volgens Maduro een moeilijke tegenstander is voor de Amsterdammers. ?

"PAOK werd vierde in de reguliere competitie, maar dwong in de play-offs alsnog Champions Leaguevoetbal af. In Griekenland wordt het voetbal met passie gespeeld, maar sommige teams slaan daar nog weleens in door", legt de speler van FC Groningen uit aan De Telegraaf.

Maduro kent de speelwijze van de Grieken. "PAOK heeft veel aanvallende kwaliteiten en speelt ook 4-3-3, met snelle buitenspelers, zoals Slowaaks international Robert Mak en Jairo of Garry Mendes Rodrigues, die nog in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde. Verder hebben ze de sterke Stefanos Athanasiadis als spits en ook nog de ervaren Dimitar Berbatov."

Ajax speelt in het tweeluik eerst een thuiswedstrijd. Maduro weet hoe belangrijk het is om in Amsterdam een goede uitgangspositie uit het vuur te slepen. "PAOK is in eigen huis heel sterk, doorgaans veel beter dan in uitwedstrijden. Dat komt mede door de fantastische sfeer in het stadion, Toumba. Die is niet normaal en dat zal Ajax ook wel merken. Het kan daar echt een heksenketel worden. Nee sterker nog, het wordt een heksenketel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen