Jozefzoon bezorgt PSV oefenzege op FC Sion

16 juli 2016, 19:00

Waar Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen na vier duels nog zonder zege is, daar weet PSV wel wat winnen is. De landskampioen zegevierde zaterdag in het Zwitserse Le Châble in een oefenwedstrijd met 2-1 over FC Sion. Florian Jozefzoon maakte na rust de winnende goal.

Nikolai Laursen was in de 26ste minuut dicht bij de 1-0 voor PSV; na een voorzet van Adam Maher raakte hij de lat. Tien minuten later had Luuk de Jong wel succes; opnieuw na voorbereidend werk van Maher bracht de captain PSV op een 1-0 voorsprong. Op slag van rust kwam Sion uit een corner via Lecroix op 1-1, maar Jozefzoon legde in de 53ste minuut de eindscore vast op 2-1 in Eindhovens voordeel. De snelle vleugelaanvaller werd diep gestuurd door Jorrit Hendix, omspeelde de Sion-doelman en schoot de bal vervolgens in het doel. In de slotfase raakte PSV opnieuw de lat, ditmaal via Davy Pröpper. Daardoor bleef het 2-1.

Eerder in de voorbereiding op het nieuwe seizoen won PSV al van vv Dongen en Saint-Etienne. De ploeg van coach Phillip Cocu ging wel onderuit tegen Queens Park Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen