Ploeggenoten steken Robben hart onder de riem

17 juli 2016, 15:07

Fit worden, het lukt Arjen Robben maar niet. De 32-jarige Nederlander moest zich de laatste maanden van het vorige seizoen wegens blessureleed verbijten op de tribune en knokte deze zomer keihard om fit te worden voor de nieuwe jaargang, maar is meteen weer geblesseerd geraakt.

In de oefenwedstrijd tegen SV Lippstadt 08 was Arjen Robben trefzeker, maar na een half uur moest de man uit Bedum de strijd staken wegens een liesblessure. Deze blijkt hardnekkig te zijn, waardoor de Oranje-captain er naar verwachting zes weken uit zal liggen. Hij mist zodoende hoogstwaarschijnlijk de Bundesliga-ouverture van Bayern München tegen Werder Bremen op 26 augustus en moet ook vrezen voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Zweden op 6 september.

Meerdere ploeggenoten van Robben bij Bayern München hebben hun steun uitgesproken via Twitter. Aanvoerder Philipp Lahm wenst de vleugelaanvaller 'veel beterschap'. Dat geldt ook voor Holger Badstuber, die zelf net zo blessuregevoelig is als Robben en dus weet hoe het is om zo vaak langs de kant te staan. "Ik weet hoe lastig het is, maar probeer te blijven lachen", zegt de verdediger. "Hopelijk wordt Arjen snel beter", voegt Julian Green nog toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen