Kramer rekent op basis: "Ze komen toch weer bij mij uit"

Ger
18 juli 2016, 07:53

Met Nicolai Jørgensen heeft Michiel Kramer er bij Feyenoord een directe concurrent bijgekregen. De oud-speler van ADO Den Haag maakt zich echter geen zorgen. Hij rekent op een basisplaats in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst.

"Ik weet ik wat ik kan. Als ik dat laat zien, zal ik altijd blijven spelen", zegt Kramer in het AD. "Het gaat er natuurlijk wel om of je gaat beginnen. Dan is het aan mij om te laten zien dat ik erin hoor. Ik ben er wel van overtuigd dat ik dat kan." De komst van Jørgensen heeft wel voor een extra prikkel gezorgd bij Kramer. "Omdat ik de enige spits was in de selectie, keek ik er niet van op dat ze een nieuwe spits haalden. Ik heb daar helemaal geen problemen mee. Dat hoort ook bij een club als Feyenoord."

Zelfs als Kramer wordt gepasseerd, verwacht hij snel weer in de basis terecht te komen. "Vroeg of laat komen ze toch altijd weer bij mij uit. Als ik de kans krijg, dan heb ik er vertrouwen in dat ik 'm ga pakken. Ik wil de eerste wedstrijd gewoon spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen