Toekomst van Wijnaldum ligt mogelijk bij Liverpool

Ger
18 juli 2016, 08:12

Georginio Wijnaldum lijkt zich ook dit seizoen te kunnen opmaken voor Premier League-voetbal. De middenvelder van het gedegradeerde Newcastle United staat volgens verschillende Engelse media nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool. Zijn naam zingt bovendien ook rond bij Everton en Tottenham Hotspur.

Manager Jürgen Klopp van Liverpool wilde zijn selectie deze zomer aanvankelijk versterken met Piotr Zielinski van Udinese, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Wijnaldum is nu in beeld gekomen om de overstap naar Anfield Road te maken. De 25-jarige oud-PSV'er was afgelopen seizoen één van de weinige uitblinkers bij Newcastle. Momenteel heeft Wijnaldum naar verluidt een prijskaartje van 32,5 miljoen euro om zijn nek hangen. Liverpool hoopt een akkoord te bereiken over een afkoopsom die enkele miljoenen lager ligt.

Klopp heeft met Ragnar Klavan nog een voormalig speler uit de Eredivisie op zijn verlanglijstje staan. De verdediger was in het verleden actief voor Heracles Almelo en AZ. Tegenwoordig staat de international van Estland onder contract bij FC Augsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen