Willem II is overtuigd, maar grijpt naast Calcan

18 juli 2016, 16:15

De toekomst van Andreas Calcan lijkt niet bij Willem II te liggen. De 22-jarige Roemeen heeft tijdens zijn proefperiode een uitstekende indruk achtergelaten in Tilburg, maar hij is niet tevreden over de aanbieding van de club. Vanaf dinsdag gaat de buitenspeler meetrainen met Jong Ajax.

"Financieel zat vraag en aanbod ver uit elkaar", zegt zijn zaakwaarnemer Dries Boussatta tegen VI. "Ze zeiden dat ze nog nooit zo'n groot talent hadden gezien in de laatste paar jaar, maar het aanbod strookt niet met de feedback die ik kreeg van de club", zegt Boussatta over Calcan, die in enkele oefenduels een goede indruk achterliet.

Willem II heeft het financieel zwaar en kan de buitenspeler daardoor moeilijk een vet contract voorleggen. "Ik ken de situatie van de club, maar ik heb Andreas naar Willem II gebracht nadat ze me hadden verteld met welk budget zij een speler mochten halen. Dat was het dubbele van wat ze nu hebben geboden. We bekijken deze week de andere opties. Vanaf morgen traint hij mee met Jong Ajax."

Sparta heeft Kroaat op proef

Ondertussen heeft Sparta Rotterdam de komende dagen de Kroaat Frane Cirjak op proef. Hij is een 21-jarige linksbenige middenvelder die in het verleden voor FC Luzern en NK Zadar speelde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen