Maher bloeit op: "Ben een nieuwe weg ingeslagen"

18 juli 2016, 23:30

PSV wervelde maandagavond langs Sporting Lissabon in een oefenduel, het team van Phillip Cocu zegevierde met 5-0. Opvallend genoeg was de al afgeschreven Adam Maher met een assist en een fraaie treffer één van de uitblinkers bij de landskampioen. Hij is blij dat hij momenteel op dreef is.

"Ik wil laten zien wat ik waard ben, maar dat heb ik in mijn periode bij PSV altijd wel gehad. Vorig jaar ben ik ook altijd voor mijn kans gegaan, alleen heb ik het toen een tijd bij Jong PSV moeten laten zien", vertelt Maher aan het Eindhovens Dagblad.

In Eindhoven is de voormalig speler van AZ nog niet tot wasdom gekomen, maar mogelijk kan dat alsnog gebeuren. "Ik weet waarom ik naar PSV ben gehaald en ik heb hier gewoon nog een contract voor twee jaar. Soms komen dingen niet uit en dan gaat het even niet. Aan mijn instelling ligt het niet, ik ben een liefhebber en dat is altijd zo geweest. Ik heb nu een nieuwe weg ingeslagen en gelukkig gaat het goed."

De kans is echter groot dat Maher deze zomer alsnog vertrekt uit Eindhoven. "Bij een club als PSV is er altijd sprake van concurrentie en daar schrik ik niet van. Het is mooi dat Marcel Brands zegt dat ik niet weg hoef. Ik heb het ook gewoon naar mijn zin, maar wil wel minuten maken en voetballen. Lukt het hier niet, dan moeten we ergens anders kijken. Ik probeer in de tijd dat ik bij PSV ben mijn uiterste best te doen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen