Rugblessure Zwolle-spits Achahbar lijkt mee te vallen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 juli 2016 – De rugblessure die Anass Achahbar woensdag opliep voor de oefenwedstrijd van PEC Zwolle tegen Panathinaikos (4-0 verlies) lijkt mee te vallen. De aanvaller haakte na de warming-up af voor het duel omdat een spiertje voor rugpijn zorgde.

Rugblessure Zwolle-spits Achahbar lijkt mee te vallen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Maar het ziet er een dag later beter uit", zegt trainer Ron Jans tegen De Stentor. "Of ik hem zaterdag alweer kan opstellen tegen Southampton weet ik nog niet. Dat gaat in overleg met de clubarts, maar is nog even afwachten."

Achahbar verruilde Feyenoord deze zomer voor PEC Zwolle. Bij de voormalig bekerwinnaar heeft hij het naar zijn zin. "Het is lang geleden dat ik zulke wedstrijden heb mogen voetballen. En dan bedoel ik echt het plezier in het spel. De jongens stralen dat hier allemaal uit", zei hij onlangs in een interview met FCUpdate.nl. "Ik vind het plezier hier absoluut terug. Ik hou gewoon van voetballen. Niet van lange ballen."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd