Mourinho heeft plaats voor Mata bij Man United

22 juli 2016, 12:19

In Engelse media werd de afgelopen periode nadrukkelijk gespeculeerd over een vertrek van Juan Mata bij Manchester United, omdat José Mourinho daar de nieuwe trainer is. Mourinho liet de Spanjaard in 2014 namelijk van Chelsea naar Man United gaan, omdat hij niet tevreden zou zijn over de middenvelder. Mourinho heeft dat inmiddels ontkracht en stelt dat Mata zijn kans zal krijgen op Old Trafford.

"Hij maakt deel uit van de selectie en hij werkt hard", zegt de hoofdtrainer tegen Sky Sports. "Hij weet dat ik weet dat hij een goede speler is. Voor hem is zeker plaats in de selectie. Tot 31 augustus is de transfermarkt open voor ontevreden spelers, maar ik heb de indruk dat hij hier gelukkig is. Ik verwacht niet dat hij vertrekt, hij zal gewoon moeten vechten voor zijn plaats."

Mourinho ontkent dat hij Mata in 2014 verkocht bij Chelsea omdat hij ontevreden zou zijn. "Het was zijn beslissing om te vertrekken", stelt de coach. "Het is wel zo dat ik niet van spelers houd die ontevreden zijn. Daarom geef ik elke ontevreden speler de kans om naar een nieuwe club te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen