Groningen hoopt op transfer Kostic: "Heel welkom"

23 juli 2016, 14:16

FC Groningen krijgt deze zomer mogelijk te maken met een onverwachte meevaller. Filip Kostic, oud-speler van de club, staat op het punt een transfer te maken in de Bundesliga. De aanvaller van VfB Stuttgart staat in de belangstelling van VfB Wolfsburf en Hamburger SV en bij een overstap zal Groningen een mooi bedrag ontvangen.

Kostic wil graag naar Hamburger SV, terwijl Stuttgart een akkoord heeft bereikt met Wolfsburg. "Ik wil naar Hamburger SV, dat is momenteel de beste club voor mij. De ontwikkelingen maken mij nerveus. Ik mag voorlopig niet met VfB Stuttgart meetrainen, hopelijk komt het goed", zei de aanvaller vrijdag tegen Bild.

Als Stuttgart het bod van HSV accepteert, dan ontvangt Groningen 900.000 euro als opleidingsvergoeding. "Dat zou natuurlijk heel welkom voor ons zijn, maar we rekenen ons nog niet rijk", zegt algemeen directeur Hans Nijland tegen FOX Sports. Ook toen Kostic van Groningen naar Stuttgart vertrok, ging dat gepaard met een transfersoap. "Het ging er soms stevig aan toe, maar dat hoort ook een beetje bij het spelletje", vindt Nijland.

"Ik vond het ergens ook nog wel leuk. Filip kwam elke ochtend bij mij op kantoor om aan te geven dat hij toch echt graag naar Stuttgart wilde. Uiteindelijk was hij ook niet te houden voor ons. Een geweldige gozer, die thuishoort op het hoogste niveau. Die transfer gaat er echt wel komen", hoopt de preses van Groningen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen