Heracles ziet fel De Graafschap: "Maar Vermeij wil graag"

25 juli 2016, 20:18

Een eerste bod van Heracles Almelo op Vincent Vermeij is door De Graafschap resoluut van tafel geveegd. De ploeg uit Almelo merkt dat de Jupiler League-club haar spits niet wil verkopen, maar daar legt de eredivisionist zich niet bij neer. Dat geeft directeur Nico-Jan Hoogma aan bij FOX Sports.

"Er is door De Graafschap een tegenbod neergelegd waarvan wij zeggen: 'hé, dat zien wij op die manier niet zitten'", aldus Hoogma, die hoopt dat beide partijen toch tot een deal komen. "Daar hebben wij zeker hoop op, omdat wij de speler ook graag willen hebben. Omdat wij vinden dat hij in onze filosofie past."

Heracles ziet in de spits van De Graafschap een goede vervanger van de vertrokken Wout Weghorst. "Vincent is een jonge speler, getalenteerd, waar nog heel veel mee gewerkt moet worden om hem beter te maken. We zien hem een beetje als een Wout Weghorst die hier bij ons ook zo is binnengekomen. Hij wil zelf ook heel graag naar ons toekomen, alleen het is natuurlijk zaak dat de clubs onderling eruit gaan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen