Klaassen positief over Bosz: "Natuurlijk is het wennen"

25 juli 2016, 23:47

Bij de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen PAOK Saloniki in de voorronde van de Champions League schoof naast coach Peter Bosz ook captain Davy Klaassen aan. De middenvelder maakt zich ondanks de matige resultaten in de voorbereiding geen zorgen voor het treffen met de Grieken.

Na jarenlang met Frank de Boer te hebben gewerkt, staat er met Bosz nu een andere coach voor de groep. "Natuurlijk is het even wennen, maar uiteindelijk willen alle trainers bij Ajax hetzelfde soort voetbal spelen", zei Klaassen. "Deze trainer doet een groot gedeelte hetzelfde, maar heeft ook wat andere, kleine regeltjes. Het grootste veranderpunt is het druk zetten. Vorige week ging dat tegen Olympique Marseille de eerste helft heel goed. Daar kunnen we vertrouwen uit putten. De komende tijd moeten we dat verder uitbouwen."

De middenvelder beseft dat het duel met PAOK cruciaal is voor Ajax. "Uiteindelijk willen we doorgaan en aantrekkelijk voetbal spelen. Daar gaan we morgen alles aan doen", besluit hij op de clubwebsite. De captain mist dinsdag zijn vaste kompanen op het middenveld, aangezien Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj niet beschikbaar zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen