Immobile gekeurd in Rome, Icardi op weg naar Napoli

26 juli 2016, 11:22

Ciro Immobile gaat zijn loopbaan vervolgen bij Lazio Roma. De Italiaanse international wordt naar verluidt voor 2 miljoen euro voor één seizoen gehuurd van Sevilla, alvorens er de mogelijkheid is om hem voor 8 miljoen euro te kopen.

Immobile is dinsdag gearriveerd in Rome, waar hij medisch gekeurd wordt. Als hij deze met succes doorbrengt, dan kan de spits later op de dag officieel gepresenteerd worden. "Ik ben blij met dit nieuwe avontuur. Lazio was mijn eerste keus", aldus Immobile, die met zijn goede prestaties bij Torino een transfer naar Borussia Dortmund afdwong. Daar kon hij niet slagen, wat ook gold voor zijn verblijf in Sevilla. Afgelopen seizoen leenden de Andalusiërs de aanvaller al uit aan Torino, waar hij vijf goals en twee assists aantekende in veertien Serie A-duels.

Ondertussen is Mauro Icardi hard op weg van Internazionale naar Napoli, dat hoogstwaarschijnlijk op zoek moet naar een vervanger voor de naar Juventus vertrekkende Gonzalo Higuain. La Gazzetta dello Sport stelt dat Napoli met de speler nog wel aan het steggelen is over het salaris.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen