Aanwinsten voor MVV Maastricht en Helmond Sport

26 juli 2016, 11:54   Bijgewerkt: 26 juli 2016, 12:50

MVV Maastricht heeft een nieuwe keeper gevonden. De Limburgse eerstedivisionist heeft de 20-jarige B. Geens aan de selectie toegevoegd. De goalie is op huurbasis overgenomen van Sporting Lokeren. De verhuurperiode zal één seizoen duren. Tot dusver werkte MVV de voorbereiding nog af zonder doelman.

Geens, die nog tot medio 2018 vastligt bij Lokeren, keepte bij de beloften van de Belgische club en is jeugdinternational van de Rode Duivels. "Met Bo halen we een talentvolle keeper in huis, die de potentie heeft om verder door te groeien. Hij is pas 20 jaar, maar kwam al voor zijn land uit in diverse jeugdelftallen. Bo zal de concurrentie moeten aangaan bij MVV Maastricht. Dat is goed voor hemzelf én voor de ploeg", zegt coach Ron Elsen in een persbericht.

Helmond haalt middenvelder

Helmond Sport heeft ook een versterking aan boord gehaald. Seppe Brulmans tekent voor één seizoen bij deze club. De 22-jarige Belgische middenvelder wordt transfervrij weggeplukt bij KFC Dessel Sport. Hij speelde in het verleden ook voor Racing Genk en KV Mechelen. "We zijn al sinds mei in contact met Seppe en zijn tevreden dat hij dit seizoen aansluit bij onze selectie. Het is een aanvallend ingestelde middenvelder met een goede opleiding bij Racing Genk en KV Mechelen", zegt Helmond-trainer Roy Hendriksen.

"In het gesprek met Roy Hendriksen was ik erg enthousiast over de manier van voetballen bij Helmond Sport", voegt Brulmans toe op de website van zijn nieuwe werkgever. "De randvoorwaarden zijn hier goed geregeld, zodat ik me volledig op het voetballen kan richten. Ik ben daarom blij dat ze me de kans bieden om fulltime prof te worden. Dit alles motiveert me om snel aan te haken bij de voorbereiding van de ploeg", aldus de aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen